top of page
Crossfit øvelse

Holdtræning

Alle trænere og fysioterapeuter har hold, priserne hedder enten 125 kr pr gang eller fast beløb på 349 kr om måneden, vælger man månedsbetaling skal man holde sig til den enkeltes hold, vælg derfor den der passer dig bedst. det er muligt at bytte rundt og enkelte gange skifte træner.

Holdliste: Services

GLAiD hold

GLAiD står for Godt Liv med Artrose i Danmark og er skabt til mennesker, der lever med artrose eller slidgigt. Konceptet tager udgangspunkt i at træne sine led, så det bliver muligt at sænke de daglige smerter og samtidig vedligeholde sit aktivitetsniveau. GLAiD træning har på kort tid fået stor succes blandt deltagere og er derfor snart indført på international plan.

KOL hold

På dette hold vil du opleve din vejrtrækning forbedres og at du derfor med større lethed kan bevæge dig uden at tage de mange pauser. KOL træning hos os er for alle, der ønsker en bedre kondition og har lyst til at leve livet med en bedre lungefunktion.

Superviseret træning

Du kan flere gange i ugen være med til superviseret træning, hvor vi fokuserer på at styrke kroppen for at gøre hverdagens aktiviteter lettere. Det er det vi i fysioterapien kalder funktionel træning. Funktionel træning er kendt under mange navne og et af de mere velkendte er CrossFit, hvilket træningen også udspringer fra. Forskningen peger på at denne form for træning giver bedre forudsætninger for at forbedre hverdagens aktivitetsniveau end fitness centrets maskiner. Denne træning er optimal til alle, der ønsker at forbedre din livskvalitet og få mere overskud i hverdagen.

Mandehold / Tykmands træning

Styrke og Cardio træning, kun for mænd!
Her er plads til alle niveauer!

Kvindehold

Styrke og Cardio træning, kun for kvinder!
Her er plads til alle niveauer!

Efterfødselshold

Træning med fokus på genoptræning efter fødsel, således der bliver igangsat en sund trænings kultur efter fødsel. 
Inden man kan melde sig til dette hold skal man have haft en samtale/konsultation med Casper.

bottom of page