Physiotherapy

Personale

Vi har din sundhed i fokus!

 

Casper Johnny Poulsen

Fysioterapeut og Personlig Træner

Casper Poulsen, har mange års erfaring indenfor fysioterapi og træning, efter 9 år har han grundlagt Re:PERFORM. For at hjælpe andre til en sundere og smertefri hverdag.

Casper har altid klienten i fokus, og fokusere på en proaktiv behandling. Dette gør han med en kombination af sine færdigheder indenfor manuel terapi og træning.

Casper er definitionen af nørd, hvad angår fysioterapi, og forsøger altid på at udvikle sig. Han har flere specialer indenfor fysioterapi på sit CV.

12_edited.jpg

Søren Köpfli Møller

Fysioterapeut, Certificeret Mulligan Terapeut, Lvl 1 Crossfit Instruktør

Søren er vores nyeste tilføjelse i klinikken, han kommer med en masse erfaring. 

Han har kurser indenfor MT, eksamen i Mulligan metoden, og langt i sit forløb som sportsfys.

Søren arbejder ud fra bedst praktise, hvilket gør han altid er med på den opdaterede viden omkring behandling og udredning af komplicerede problematikker.

Søren.jpg

Pernille Rasmussen

Personlig Træner og Kostvejleder

Pernille er en top motiveret træner, der brænder for at hjælpe dig, til dit mål. Pernille dyrker selv crossfit, og var first timer til crossfit open i 2021.

Pernille er igang med at uddanne sig indenfor idræt, med fokus på sport og test. Hun er en stor del af det test laboratorie klinikken har.

pernille_edited.jpg

Carl Wagner Lübech Christensen

Personlig træner, massør og skadebehandler

Carl er indbegrebet af fitness og crossfit. Carl er altid smilende og har et fantastisk humør der smitter alle omkring ham.

Carl har i sin ungdom boet i USA og spillet amerikansk fodbold, men har efterfølgende valgt at uddanne sig til personlig træner. og har Crossfit lvl 1. Han har meget erfaring mht træning og programmering for alle niveau.

Carl er ved at uddanne sig til sportsmassør og cupping behandler.

Carl er en del af klinikkens behandler team

carl1.png