top of page
Physiotherapy

KOL HOLD

Hold der primært fokuserer på træning af lungernes funktion og effektivisering af dem. Har du astama eller andet lungeproblem, Senfølger af Covid-19, er dette også et hold for dig!

KOL trænings hovedpunkter

KOL træning er til dig der gerne vil styrke din lunge funktion.

KOL er desværre som navnet siger, kronisk. Det betyder til gengæld ikke at der ikke kan gøre noget bedre.

På KOL holder arbejder vi meget med at forbedre effektiviteten af den effektive lungefunktion. hvilket også er det der bliver målt på når lægen laver lungetest. 

Studier viser, at man ikke kan øge lunge kapaciteten, men vi kan effektivisere det vi allerede har, der ved menes det at den træning vi laver, øger kapilariseringen af vores lunger, således ilt overførslen forbedres og vi derved for mere overskud.

Hovedbegreber i KOL træning

- Lungetræning
- Lungeterapi
- Overskud i hverdagen
- Anaerob træning
- Øget effektivisering af lungefunktion
- Bedre søvn
- Stærke og sundere krop
- Øget livskvalitet

KOL Hold: Patient Education
Exercise Bands

Image Title

Image Subtitle

KOL Hold: Billede

Hvorfor vælge KOL hold

Holdet fokusere på klienter med luftvejs problematikker. Heriblandt; KOL, Astma og senest Sars-Covid-19 eller senfølger af Sars-Covid-19 (Covid, Corona, Grimt barn har mange navne).

Vi sørger for du bliver mødt på dit niveau og hjælper dig med at blive bedre og stærkere i et sikkert miljø, hvor flere har forståelse for hvorfor alting ikke bare er lige sådan til.

Ved KOL patienter, fokusere vi på at øge effektiviteten af vores lungefunktion, dvs vi øger ikke lunge kapaciteten eller gør KOL forsvinder, men vi hjælper dig til at blive mere effektiv med det du har at gøre med.

Astma klienter mærker en forskel i hvor hurtigt de er til at få styr på astma anfald, og hvor sjældent det rammer dem når de anstrænger sig. Der ud over laver vi konditionstræning så det er nemmere for astma klienter at motionere uden anfald.

Covid-19, Sars-Covid-19, Corona og Covid senfølge patienter, har vi fokus på lungens funktion og effekt, træningen bliver beskrevet som om der skal bankes rust af lungerne således der kan vendes tilbage til normal så hurtigt som det er muligt.

Kom og vær med, du vil ikke fortryde det!

KOL Hold: Tekst
bottom of page