top of page

Holdoversigt

Herunder finder du alle hold og beskrivelser.Kontakt os hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det hold, der passer dig bedst

Hold Oversigt: Tekst

Holdoversigt

Her under findes alle hold og beskrivelser, kontakt os hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det hold der passer dig bedst!

Early Bird

Tirsdag og Torsdag kl. 07.00 - 07.45

Vil du også gerne starte dagen med en effektiv træning, tilpasset dit niveau? Så er dette hold for dig. Træningen er superviseret af specialiseret fysioterapeut, Casper, der tilrettelægger træningen efter dine behov og målsætninger for træningen,

Efterfødselstræning

Mandage og Fredage kl. 09.00 - 10.30

Det perfekte hold, til dig der vil i form efter fødsel. 

Alle kan være med, lige gyldigt niveau, der bliver taget højde for alle.

Før i kan starte på holdet, skal i forbi enten Pernille eller Casper, til samtale, indledende undersøgelse for Rectus Diastase og snak om evt. ting der skal tages højde for. Enten kontakt os eller book online.

Der er IKKE krav om der er gået 8 uger, med mindre der er særlige forhold, Det anbefales at alle der har født uden komplikationer, genoptager moderart og kontrolleret bevægelse/træning så snart muligt.

GLA:D Træning

Tirsdage og torsdage kl. 16.00 - 17.00

GLA:D Træning - Ryghold er for dig med gamle såvel som nye skader. Der ønsker at få styr på smerter eller bare få en stærkere ryg. alle niveauer og problemstillinger der har med ryggen at gøre kan være med her!

Styrketræning

Mandage og fredag kl.19.00 - 20.00

Det perfekte hold til dig der har brug for allround træning og et aktivitets niveau de er tilpasser den enkelte.

KOL hold

Tirsdage og torsdage kl. 10.30 - 11.30

På dette hold vil du opleve din vejrtrækning forbedres og at du derfor med større lethed kan bevæge dig uden at tage de mange pauser. KOL træning hos os er for alle, der ønsker en bedre kondition og har lyst til at leve livet med en bedre lungefunktion.

Gravid træning

Onsdage kl. 16.00 - 17.00

Vil du også gerne styrke din krop under graviditeten? Så er dette hold for dig. 
Træningen her vil styrke din krop på et trygt niveau og den er tilpasset så alle kan være med.

Klar til skiferie

Vælg mellem Kør Selv eller All Inclusive

Til dig der gerne vil have styr på kroppen inden skiferien, så du kan bruge tiden på pisterne istedet for at ligge på hotellet med ømme muskler eller dumme skader.

Kør Selv forløbet

2 x individuelle træninger á 60 min. + fri selvtræning i klinikken under forløbet.

Her får du et 6 ugers fokuseret forløb med 2 træninger sammen med en specialiseret fysioterapeut + 6 uger med fri selvtræning i klinikken. Hertil modtager du et special designet program, der matcher dine mål.

Din investering 999,-

All Inclusive forløbet

12 x individuel træning á 45 min. + fri selvtræning i klinikken under forløbet.


Her får du et 6 ugers fokuseret forløb med 2 x individuelle træninger i ugen sammen med en specialiseret fysioterapeut + 6 uger med fri selvtræning i klinikken. Hertil modtager du et special designet program, der matcher dine mål.

Din investering: 3499,-

Oplever du problematikker i fx knæ eller ryg?  

Vores specialiserede behandler har fokus på kroppen som helhed og du får derfor styrket kroppen med funktionel træning på den måde, der fungerer for netop din krop, så du kan få det optimale ud af skiferien.

Ring eller kom forbi klinikken, så finder vi træningstider til dit forløb.

Hold Oversigt: Timeplan
bottom of page